Делото, което лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов води срещу бившия служебен вътрешен

...
Делото, което лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов води срещу бившия служебен вътрешен
Коментари Харесай

Взрив! Какво решиха внезапно Борисов и Рашков

Делото, което водачът на ГЕРБ Бойко Борисов води срещу бившия служебен вътрешен министър, а в този момент народен представител от " Продължаваме промяната-Демократична България " (ПП-ДБ) Бойко Рашков, през вчерашния ден е спряно от Софийския градски съд (СГП) по искане на двамата. Това дадоха отговор от съда.

След като двамата са се съгласили на тази стъпка, съдът няма различен избор с изключение на да спре процеса. Адвокатите им, които са се явили в залата, не са оповестили претекстове за този ход, което и по закон не са длъжни да създадат.
-->
Делото на Борисов против Рашков беше заведено още през ноември 2021 година и за през вчерашния ден беше планувано първото му съвещание.

Лидерът на ГЕРБ упорства да получи 27 000 лева обезщетение, а мотивът да се почувства обиден, е че говорейки за злоупотреби със средства за автомагистрала " Хемус ", до момента в който беше министър, Рашков сподели пред репортерите:

" Тези средства са минали през една банка, благосъстоятелност на Бойко Борисов, и с този притежател на тази банка, Бойко Борисов е имал общи компании ".

Отделно партия ГЕРБ съди Рашков за 100 000 лева. В този развой бяха разпитани Делян Добрев и Костадин Ангелов от ГЕРБ, Ивайло Мирчев от " Демократична България ", както и евродепутатът от Българска социалистическа партия Елена Йончева. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР